Dakoversteek bekleden

Home » Alu Dakgoten » Dakoversteek bekleden

Dakoversteek bekleden – Corniche

Uitbekleding van de dakoversteken in aluminium

Voor de uitbekleding van dakoversteken en luifels is er nu ook een mooie en duurzame oplossing in aluminium planchetten die perfect aansluit bij uw dakgoot.

Het systeem krijgt alle voordelen mee van de aluminium dakgoot:
» zeer duurzaam
» corrosiebestendig
» milieuvriendelijk
» verschillend kleurengamma
» licht verwerkbaar
» toepasbaar voor nieuwbouw en renovatie
» prijsgunstig
» onderhoudsvrij

Onze aluminium planchetten voldoen zowel esthetisch als functioneel aan de modernste eisen en passen zowel bij een moderne als traditionele woning. De panelen zijn 30 of 33 cm breed en voorzien van tand en groef. In het midden van het paneel werd een groefprofiel aangebracht.
De traditionele kleuren voor planchetten hebben wij op voorraad, zoals bruin, wit en antraciet. Andere kleuren kunnen ook op bestelling geprofileerd worden.

Dakoversteken bekleden met planchetten, hoe gaan wij tewerk?

De bekleding van de dakoversteek gebeurt op een traditioneel houten raamwerk. Dit raamwerk kan zowel op hout, steen als beton worden bevestigd. De planchetten worden dwars op de dakrand gemonteerd, waarbij de bijhorende muur- en boordplankprofielen een perfecte afwerking verzekeren. Ook de hoek- en gevelvlakken worden perfect afgewerkt. Alle bevestigingen worden verborgen zodat er geen storende schroeven of popnagels zichtbaar blijven.

Dakwerken Lathouwers & Slangen |Klaar om u van dienst te zijn!

Heeft u hulp nodig bij de keuze naar de juiste aluminium dakgoten?

Vraag dan zeker uw gratis offerte!